KuzeyiinAnnesii Uyutmuyooooorr. Özellikle akşamları başlıyor bu ya uyuyamıyorum yanıyor ayağımın alti atess gibi sızlama oluyor birde son 1 haftadır böyle yardımcı olun lütfen bilen var mı normal mi napmam lazm?🤦🏻♀️
metehaninannesiii KuzeyiinAnnesii duvara yaslanmaktan başka bir şey yapamıyorum yatağı duvara iyice yapıştırdım öyle dayiyip uyuyorum
Melike KuzeyiinAnnesii Ayy 1 haftadır aynı sıkıntı bendede var 😞 Sürekli dizimden aşağıya su tutuyorum. Yatmadan öncede tutuyorum rahatlatıyor beni
Selver90 KuzeyiinAnnesii bende aynıyım uyandikca soğuk suda yıkıyorum sonra tekrar Dalana kadar kaç saat geçiyor bide sıcak ter leme falan filan derken oğlum ben uyandım gündüz oldu anne diyip kaldırıyor yani uykular şimdiden haram oldu dün gecede buz torbası koydum
KuzeyiinAnnesii metehaninannesiii oturma odasında yerde yatıyoruz maalesef ama denerim onuda şimdi ise yarıyorsa. Normal birseymi bu
metehaninannesiii KuzeyiinAnnesii valla bilmiyorum ki kuzum ilk zamanlarda da vardı bende geçtiydi simdi yine olmaya başladı birde ortalık iyice sıcak ki
Esmafatma Bu ara bendede var ama ellerimin ici ve ayaklarim yaniyo sicaklardan mi hamilelikten mi bilemiyorum artik 😊
Yss KuzeyiinAnnesii evet bende de çok oluyor canım özellikle akşamları yarım saatte bir ayaklarımı suya tutuyorum geçen hafta kontrole gittiğimde doktoruma sordum hamilelikte olan bir şey hormonlardan kaynaklı dedi
Aseless KuzeyiinAnnesii dün gece bende leğene soğuk su koyup içine buz attım soktum ayaklarımı 15,20 dk tuttum geçecek gibi değil çünkü bu yanma 1,2 saat rahatlattı 😃