Ysfsltn Momofmia21 36. Haftamdayım zozan,deniz ve melike hoca varmış normal doğum için doktor araştırıyorum hangisinw gideyim bilemedim
Babymee Ysfsltn İlgili değildi. Açıkçası çok bilgili bir doktor gibi de gelmedi bana. Yaklaşımı hoşuma gitmedi. Daha bir de kese küçük haftasıyla uyumlu değil vs gibi bişey söyledi. Korkuttu bizi. Bir daha hiç gitmedim
Zeynepssss Ysfsltn Melike hocaya gidiyorum ama Zozan hocaya gecicem ben de arayistayim inan ki Genesiste faatma hanıma da gidebilirim
Ysfsltn Babymee anladım canım melike hocayı çıkarayım aklımdan,Batman’dan gelecem buradaki doktorumdan çok memnundum kendisi hastaneden ayrıldığı için ortada kaldım resmen pek vaktimde yok iyi bi hastene bulup doğuma karar vermem lazım… Allah hepimizin yardımcısı olaun💐
Puduhepa Babymee bende ona gidiyorum ilk haftalar aynı şekilde oldu bende de. Ama sonradan gayet ilgili ve günün hangi saatinde olursa olsun telefonda olsun yüz yüze olsun yardımcı oldu daha ilgiliydi yani sanırım ilk haftalarda biraz sıkıntılı süreç yaşamışız canım
Babymee Ysfsltn Amin gerçekten iyi bir doktor bulmak çok zor. Diyarbakır’a geldiğimden beri kadın doğumcu 7 doktora muayene oldum. Hâlâ arayış içindeyim. Düzgün bir doktor bulamadım. Zeki akkum var mesela çok bilgili ve tecrübeli bir doktor ama onun da muayene ücreti çok pahalı. Rağbet gören bazı doktorlar var onlara da randevu bulmak zor. Hastası çok olunca beklediğin ilgiyi de veremezler diye düşünüyorum. Şimdi 8. Doktora randevu aldım bekliyorum. İnşallah memnun kalırım. Yoksa ortada kala kalırım 🙆🤷
Zeynepssss Ysfsltn muayene ücreti kurum indirimiyle 100 lira canım normal doğum da 2700 sezeryan 3500 en son sorduğumda
Gulcaneroglu Ysfsltn iletişimi benim için yeterli geliyor herhangi bir sorun yaşamadım merak ettiklerinize cevap veriyor tatlı dilli, kibar bir doktor, ücreti de kurum indirimi ile 123 TL normal fiyatını bilmiyorum
Babymee Puduhepa Bilemiyorum. Diyarbakır’da yabancıyım kadın dogumculardan 7 tanesine gittim ama henüz düzgün bir doktor bulamadım. Hâlâ arayış içindeyim. İnşallah iyi bir doktora denk gelirim
Lorthavva Babymee memorialde zelal hocayı tavsiye ederim. Son derece deneyimli aşırı dikkatli bir doktor hiçbir noktayı atlamıyor.