Siibeell Munire20 herhangi bi sancın yoksa suyun gelmediyse bekleyebilirsin demişti benim doktorum evde 1 hafta beklemiştim 1 hafta devam etmişti nişanım
Munire20 Babymoomy şuanlık ağrı yok dün gece acilden geldim Altan muane Etiler sonra eve gelince nişan geldi halen bekliyorum sancı vs az oldu Altan çok az ama suanlık. Bişeyim yok
Babymoomy Munire20 canım gelen sıvı sadece kan mı yapış yapış bi akıntı veya iç çamaşırını kaplayan bi su varmı çünkü catı muayenesi sonrası bende kan geldi
Sbhtzmn Benim salı geldi muayene ettikten sonra, ardından perşembe cuma sıklaştı doktorum sprun degıl dedı.
Munire20 Sbhtzmn bende telaşa kapıldım kendimi suçlu gibi hissediyorum nişan geldi bekliyorum diye gitsem mi normalde yarın acile gitmeyi düşünüyorum tekrardan gitsem mi ki ?
Munire20 Babymoomy eve geldim idrarımı yaptım peçeteyle sildim dedim bakim bişe var mı bi baktım pembe renkte leke hastaneye gitsem mi ki ıslanma falanda olmadı su gelmedi yani her dk çünkü takip ediyorum bişe geldimi diye
Babymoomy Munire20 anlaıdm canım muhtemelen benim anlattığım gibi oldu doktorum çatına dokunduğum için avuç içi kadar kan gelebilir açık renk koyu vs dedi suan sancın su vs yok 1-2saat daha bekle duşa gir temizlen ne olur olmaz sancılarını bekle biraz
Munire20 Babymoomy valla her an bekliyorum duş girdim bugün hazırlıklarımı kontrol ettim bakalım su vs gelirse gideceğim ama ben normalde yarın gelmezse bile gitmeyi düşünüyorum yani bilgi vermek istiyorum nişan geldi diye gerek var mı sizce gitmeme
Babymoomy Munire20 canım telefonu vs varmı ordan yazsan veya sabah haber versen gitmeme değmez suni vermeye kalkarlar çünkü su sancın yok bunlar önemli doğum için sen hazırlığını yap bekle ama eğer akıntı gelirse ve hafif hafif sancı başlar ise haber ver
Fatos0660 Munire20 39 haftalık iken nişanım geldi hemen hastaneye koştum beklemeden muyane oldum açılman vat dediler yatırdılar 8 saat sonra doğum yaptım
Munire20 Babymoomy numarası yok maalesef 30 unda zaten rendavum var 30unumu beklesem akıntı dediniz nasıl bişe renkli olursa mı tekrar gideyim
Babymoomy Munire20 canım suan sadece pembemsi kan yazmışsın pembemsi kan doğum için yeterli değil ama eğer jöle gibi krem rengi veya şeffaf bi akıntı gelir ise bu sudur ve hafif hafif sancı gelir ise beline ve özel bölgene ozaman hazırlan git acılman oluyordur
ebru23 Munire20 koyu renk kanli genelde alltan uyardigi icin kanli geliuordi ama seffaf yogunda gelen var