Merhaba güzel anneler ve anne adayları😊 🌸Hamilelik döneminde bu mecrayı sıkıca takip eden bir yeni anne olarak naçizane tecrübelerimi paylaşmak istedim. Hamilelik döneminde hem gebelik hem de bebeğin ilk yıllarında ne yapmam gerektiğiyle ilgili kitap arayışına girmiştim. Bulduğum kitaplar güzeldi ama okumasam da olurmuş dediklerim de oldu. Size de fikir olması adına çok beğendiğim, hamileliğimde bu kitapları bilseydim dediklerimi sizinle paylaşacağım. Öncelikle en pratik bilgileri içeren çok sevdiğim üç kitap; Heidi Murkoff’un bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler. Paula Kelly, ilk yılında bebek bakımı, ayşe öner hamilelik doğum ve bebek bakımı kitabı. Bu üç kitap çok pratik ve bilgilendirici. Dilleri de açık. Bebeğim doğduktan sonra sinem özen canbolat bebeğimle oynuyorum kitabından da çok faydalandım. Bunun haricinde kolik bebekler için mahallenin en mutlu bebeği ve uyku sorunu olan bebekler için bebeğiniz uykuyu çok sevecek adlı kitaplar okunabilir. Biraz daha akademik içerikli şeyler okumak isteyenler için hetty van de ritj’ in harika haftalarını tavsiye edebilirim😊 Şunu da belirteyim ki her bir bebek birbirinden farklıdır. Bu yüzden kitaplar sadece yön gösterici olabilir. Ben bu kitaplardan istifade ettim sizlere de faydalı olur umarım. Sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz inşallah. 😊🌸🌺🌷(Kitap konusunda tavsiyelere de açığım😊)