Tusami Bade41 bende İzzet beye gidiyorum , doğumu soramadım bile kürtaj olmak zorunda kaldım ☹️ İnşallah tekrar hamile kalabilirim be İzzet beyle devam edebilirim
Tusami Bade41 teşekkür ederim sen kaçıncı haftadasın ? İzzet beyden memnun musun? Ben gördüğüm kadarıyla tecrübeli anlayışlı iyi bir doktor
Bade41 Tusami ben izzet beyden çok memnum 36. Haftama giriyorum ama doktor bayramda yok ve benim doğum haftam büyük ihtimalle o zaman o yüzden biraz şüpheliyim gerçi acıbademin doktorlarının hepsi iyi hiç biri para için iş yapmıyor orda
Tusami Bade41 anladım benimki de özel sigorta. Doğum hizmetleri nasıl acaba ? İlk doğumu Anadolu sağlık merkezi de yaptım çok memnun kaldım ama şu an uzak geliyor biraz . Önce sağlıklı bir gebeliğim olsun da düşünüyorum Acıbadem’i
Tusami eyllync maşallah 🧿 siz neredeyse tamamlamışsınız🧿 doğum sonrası hastane deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim 😊🙏
Bade41 eyllync Tusami Normal doğum 6150 epidural normal doğum 6600 sezaryen 6550 epidural sezeryan 7000
seldaas eyllync merhaba hastane çantası hazırlandınz mı acaba? Bana bebekle ilgili pek bişi almanıza gerek yok biz karışılıyoruz dediler ama