ecemnur 17+1 basimin donmesi nedendir merak ediyorum progestan kullaniyorum etkeni varmidir yoksa baska nedenlerdenmidir
Meltem123 ecemnur progestan bas dönmesi yapabiliyor bunun nedeni tansiyonu dusurmesiymis bana doktorum oyle demisti oyuzden akşamları yatarken iç dedi bence sende öyle yap canm
Meltosssss Progestanın yan etkisi gerçekten çok ben gece içtiğim halde sabahları aşırı derece halsizlik yapıyor. Son doktor kontrolümde doktorum vajinal yoldan da fitil gibi kullanabilirsin dedi. Yumuşak kapsül olduğu için öle de kullanıyormuş yan etkisi azalıyormuş doktorunuza sorup birde öle deneyin isterseniz.
Fatma63 Ben Progrestan kullanmıyorum ama 2 hafta önce bende öyleydim ara sıra hala oluyor doktora gittim normal dedi . Bebek büyüdükçe daha fazla olur dedi . Ben doktorun yalancısıyım 😅 bu arada 2 hafta önce bende 17 idim 😊
Fatma63 @Meltosssss bende 20 gün falan kullanmıştım doktorum direk fitil olarak vermişti hiç yan etkisini görmedim 👍🏻
Fatma63 Son iki mesaj birbiriyle çelişmiş gibi😅öğrendikten sonra 20 gün fitil olarak kullandım sonra bıraktım şu an 19+4 deyiz🙏🏻