Afrartis Hicran_p valla ben bu yaşıma kadar migren falan yaşamadım bu migrense eğer allah tüm migreni olanların yardımcısı olsun
Afrartis Deletedmom15262 su içiyorum aslında hatta dün bi test için 3 litreye yakın içtim ama dün de aynı şiddette ağrıyordu
kartalice2020 Afrartis ben günde bir bardak içiyorum migren ve sinüzit var hap kullanmak yerine günde 1 adet Türk kahvesi içebilirsin demişti..bende işe yarıyor ama isterseniz deneyin
Anesanne Afrartis canım benim de baş ağrım oluyordu kadın doğum doktoru günde 4 taneye kadar parol alabilirsin dedi. O kadar almama gerek kalmadı çok şükür bi tane yetmişti
Selen_eymen Aynı dert bendede var 2 gündür yatıyorum. Ayaga bile kalkamadım. Doktorum iğne verdi, aile hekimi vurmam ben gebeye dedi. Ne yapacagımı sasırıyorum. Hafta da 2 gun cekiyorum. Parol felan hiçbir işe yaramıyor malesef
Afrartis kartalice2020 normalde keyif için günlük içerim ama günlerdir şu baş ağrısından aklıma bile gelmedi, bakalım eşime rica edeyim yapsın
kartalice2020 Afrartis içmediğiniz için de ağrı yapmış olabilir ben daha önceden bi çok kez denedim bilerek içmedim o günler baş ağrım felaket oldu..şimdiden afiyet olsun bacım
Yss Afrartis migren var bende ve hamilelikte o kadar zor oluyo ki doktorumun verdiği magnezyum var toz olarak bir bardak suya karıştırıp iciyosun günde bir kere kasları gevsettigi baya rahatlatıyor canım onu kullanmaya başladıktan sonra baş ağrılarım o kadar hafifledi ki anlatamam başım ağrımadan hemen önce içiyorum ohh miss doktoruna bir sor istersen canım🌸🙏
Afrartis GamzeBaz Yss doktora gittim şimdi bişey demedi tansiyonuma baktı sorun yok dedi minoset içebilirsin dedi. Şimdi güzel bi uyucam sonra uyanır kahvemi içer bebeklerin odasıyla ilgilenirim. Bişeylerle ilgilenince belki unuturum
Afrartis GamzeBaz maalesef ne kahve ne patates ne buz kompresi. Bana mısın demedi. Hala da devam bakalım şimdi dahiliyeye randevum vardı trombositopeni teşhisi koymuştu kendi doktorum dahiliyeye gitmemi söylemişti. Gitmişken sorucam. Belki de bağlantılıdır
-incivera Afrartis ben parol içmiştim aynı baş ağrısında geçmişti çok şaşırdım çünkü hamilelik öncesi majezik apranax içiyordum
bsrkaplan Afrartis sade türk kahvesi yapıp içine limon sıkabilirsiniz hamilelikte benim kurtarıcım o oldu