Sdtcnts Kızlar merhaba 15.haftadayım hamileliğimde 6 ile 12 arası bulantım vardı ama bir süre durdu. Fakat bu 2 gün aşırı var. Normal mi sizce? Yoksa Allah korusun bir şey mi oldu bebeğe?
Tubacaa Sdtcnts benim de bazen şiddetleniyor bazen duruyordu. Doktor bana korkma mide bulantın varsa bebek sağlıklıdır demişti. 16. Haftamda kesildi
Meryem1111 Sdtcnts benmde cok bulantım var zofer kullanıyorum ama akşamları cok fazka bulantım oluyor
Tulaytemurxx Sdtcnts Normal bend eöyleydim dr prilam içebilirsin sadece hamilelere özel migde bulantisi ilaci
Suleasyaa Hayir canim. 34 haftaligim hala midem bulanır sabahları mide bulantısı ile uyanırım. Dişimi fırçalarken hep kusarım mesela .ilk haftalarda dış macunu kokmustu bana hala devam ediyor mesela
Fgk Suleasyaa Benimde durum aynı , prilam dr alıyorum gece ama o da kusmayı engelliyor bulantı devam ediyor
Hilall35 Suleasyaa tek değilmişim 8 haftadan beri kullanıyorum 27 haftalik oldum hala devam ediyor ilaç içmeme rağmen gerçekten çok zor bir an önce bitsede rahatlasak
Tulaytemurxx Sdtcnts Valla başka biseyin gecirdigini dusunmuyodum gece yatarken 2 tane ic dedi doktorum gayet iyi geliyor onu icmedigim gunde 5 6 kes kusuyorum
Meryem1111 Btl_sahram25 zofer kullanmadan önce cok dehşet bir bulantı vardı agzmı acıp knsmak istemyodum eşim yaklaşnca konuşunca bile snrlenyodum😅😅ama şimdi en azndan gndz rahatlatıyo aksam niye etkisni cok gstermyo anlamadm yine bunada şükürde yeni başladm zofere
Pinarnehirbebek Meryem1111 ben de prilam kullanıyorum akşam gündüz rahatlatıyor ama akşam bulanti oluyor neden acaba
sasirmazyildirim Haftamdayım hala mide bulantısı yaşıyorum . Prilam kullanmamaya çalışıyorum ama bazen çok zorlayınca mecbur alıyorum . Daha ne kadar sürecek bu mide bulantısı hiç bilemiyorum 🙁