Bade41 Kızlar karnım o kadar kasılıyor ki hele yemek yerken resmen nefesimi kesiyor 😅 size de oluyor mu 🥺
Dilek0809 Bade41 aynı haftadayız benim bugün aşırı kasılmam oldu tüm gün yatmama rağmen bir de baskılar oluyor inşallah normaldir salı günü randevum vardı yarına çektim
Ferahfezaaa Bade41 bende de oluyordu nst de sancı cıktı erken doğum riski dedi doktor , benim de 35. Haftaydı şuan 37 deyiz sürekli dinleniyorum o yüzden iyiyiz çok şükür
gmzns 35+4 olmaz mııı otururken bile oluyor heleki yatınca bazen hiç nefes alamıyorum ayaklarım bavul gibi şiştiler 🤦🏼♀️
Mel05 Aynen kasilma sanki hic gecmiyor gibi. Bide 3 gundur belime agri girdi zaten belfitigi vardi. Uzanamiyorum uzandimda kalkamiyorum oturamiyorum batiyor
Dilek0809 Nur8690 kaşıntı olduğu zaman hafif soğuk suyu bi iki dk tutun sonra havaya dikin yan yatarak geçiyor hatta benim kaşıntıya böyle kızarıklık da ekleniyor bu yöntem baya işe yarıyor
Bade41 Ferahfezaaa hadi ya neyseki suan haftanız gayet iyi inşallah hepimiz hayırlısıyla doğumumuzu yaparız
Zeynebakman 35+3 nefes alamıyorum nefesim bana yetmiyor. Vücudum çok yorgun. Kasılmalarım falan yok ama çok ağır vücudum