Arenn Evet yanilabiliyorlar benim 11haftalik %80kiz dedi 15 hftalik %100 erkek dedi ama illada boyle bisey olcak diye bisey yok canim zamanla emin olur doktorun
Rabiaphlvn gulsumklc2 bana doktorum 12de kiz gibi demisti detayliya kadar bekledim kesin kiz olacagini ogrendim canum ama bazen farklilik olabiliyor😊
Edibezer [bilinmeyen] ilk dediğinde 12+4 snr bi dahaki kntorlmde yıne çıkıntı var dedı hayta bana bile gösterdı snr 3 kontorlde kıza bnzetti
ZeykemKaya [bilinmeyen] tabıkı olur 11 ben 21. Hadtada deraylıya gırdım oyle emın oldum erkek olmasına ragmen ne cabuk bellı olmus baba tahmın bıle yapmadı doktorum 17. Hadtafa dırek erkek dedı ama bekledım yınede
Sezen07 [bilinmeyen] 16 dan sonra 18 hafta bazı durumlarda detaylı ultrasonda netleşiyor banada erkek dendi şimdi kızım olacak burda neler gördük neler doğumdan 1 buçuk ay kala değişen oldu bence bi 16 17 fala bi geçirin 😂💞🌹
Mervedumankaya Detaylı ultrasona kadar yani 20. Haftaya kadar garantisi yok maalesef ki bana 12de kız dendi mesela ama erkek :) olabiliyo böyle şeyler
Aslglen [bilinmeyen] 11. Haftada erkek dedi iki hafta sonra %100 kız dedi. Kızım olacak cinsiyet tahmini için çok erkn bir hafta yanılma payları yüksek
Mervedumankaya gulsumklc2 yok canım olmadı öyle fazla çok nadir hatta bazen rahatlamak için ben kendimi zorla istifra ettiriyodum senin çok oluyo mu