Kızlar çok şükür bende buraya dogum hikayemi yazıyorum. 39+5 de sabah 10.30 da doğum yaptim. Hiç doguramayacagim zannediyordum. Hatta postaya acmistim. Doktorum sezeryan olma ihtimalin var. 4100 grm demisti ama çok şükür normal dogum yaptim. Sabah saat 8.30 da ağzıyla uyandım sanki belinden kasiklarima elektrik veriyorlardı dogrulmamla suyunun gelmesi bir oldu. Daha sonra kan geldi ama biyandanda agri giriyordu. Daha sonra ikinma isteği ve kaka yapma isteği geldi ve doğuracağını anladım artık dayanamiyordum. Sonra hemen hastaneye geldik acilden giriş yaptık hemen muayene ettiler ve tam açılma olmuş. Hemen sedyeyle dogumhaneye götürdüler. Ama ben inanamıyorum nasıl biranda açıldı diye. Kizimda 12 saat sanci çekmiştim. 2. Çocuk her zaman kolay olur derlerdi. Gerçekten öyleymiş. Dogumhaneye alındıktan sonra agrim azaldı ebe eliyle bebegin yönünü değiştirdi ve sanci tekrar girdi 3 ikınmada oğluma kavuştum. Kesmediler ama yırtılma oldu onun için hem içten hem dıştan dikiş attılar. Rabbim hepinizi bir vaazda kurtarsın insaallah. Ben kurtuldum insaallah sizde bir sancıda kurtulursunuz.