Omay0707 Bfduam ilk gebeligimde 11.gün cok azz bi cizgi gördüm kan verdiginde 23dü ama kimyasalla sonuçlandı tabi
papatya56 Bfduam Nasılsın canım sen naptın canım koruncam demiştin ovulosyon kullandım bu ay kac gun sonra yapılıyo idrar testi onu bilmıyorum sorayım dedım
papatya56 nlycltk Adetımın 10 gunu yumurtlamayı gordum 12 gun bekleyeyım sen naptın canım hastaneye gıttın mı
nlycltk papatya56 ha iyi erken görmüşsün yumutlamayı 11,12,13 değerlendirdin değil mi ? Bide incire başladın mı ? Bende bugün gidicem kontrole daha
Dryadeniz papatya56 ayyy insallah insallah bn 12gun yaptim okdr zor gozukuyoduki cok silikti hatta aksama dogru silik cizgi bile silindi ertesi gun yaptim daha belirgin silik cizgi cikmisti
Morika Siz bilirsiniz ama bence adet gecikince test yapın, erken yumurtlamış olabilirsiniz, fakat beta değeri hamileliğin başında düşük çıkınca stres oluyor insan, sonra tekrar kan veriyorsun vs. Sevgiler
papatya56 Morika Canım kanı hemen vermem zaten adetım geçmeden idrar testi dayanamam yaparım bılıyorum
Dryadeniz papatya56 yok normal testlerden yaptim cnm 1 dusugum oldu ondan once onuda ogrendigimde 12. Gun yapmistim okdr zor gozukuyoduki isiga tutuyodum ama vardi 🤭🤭 kac gun oldu yumurtlamadan sonra
istanbullugelin34 papatya56 ben adetime3 4 gun varken erken gebelik testi yapmıstım çok belirgin çiktı o gun kanda verdim kandada çiktı hcg düsuktü bir kac gun sonra tekrar kan vermeniz gerekiyo dedi ama ben vermedim bir hafta sonra doktora gittim direk karindan ultrasonla baktı ama henuz kese görünmemisti 3 hafta sonra gittim kalo atisini da duydum şükür
YelizYildirim papatya56 12. Gün ovulasyon testinde koyulaşma gördüm. Erken gebelikle de aynı gün hamile olduğumu öğrendm ☺️