Ceyduygu Kızlar bu seyyar arabada satılan tavuklu pilavlardan yemelimiyim? Normalde yemezdim temizliğinden emin olmadığım için ama bu aralar aklıma düştü ne kadar hala temiz olmadığını düşünsem de bir yanım yemek istiyor 😊
DuyguAlalm Ceyduygu Bence biraz tadına bak, aklında kalmasın 😊 hiç yemeedim ben, ama herkes çok lezzetli olduğunu söylüyor.
goflak Ceyduygu canım seyyar saticidan degilde dukkanlarda olan pilavcilardan alirsan daha iyi olur bence. Seyyardakiler zehirlenme sıkıntısı oluyorya ondan canim 😊
Dilek37 Ceyduygu tavuk cabuk bozulan birşey ya ondan dolayı zehirlenme diye söyledim malum yaz mevsimindeyiz bide cokta aklın kalacaksa tadına bak riske atma kendini dondurmadan zehirlendiğim için cok temkinliyim 😀😀
Ceyduygu DuyguAlalm Bende normalde asla yemem midem kaldırmaz ama simdi nasıl canim istiyor kendime şaşırdım 😀
Prensannes Ceyduygu evde yapsan aynı yadı alamayacaksın abartmayın bence bukadar neler neler yıyoruz 9 ayda gıdın yıyın içinizde kalmasın bellıkı aserme var bısey olmasın cocuga
Ceyduygu Prensannes Normalde hic sakınmam abartmam da ama bu tip yiyeceklerde zehirlenme cok sık oluyor o yüzden tedirgimim bisey olsa vicdan yaparim sonra
HicranKzn Ceyduygu aklında kalmasın abartmadan yemelisin bence. Bende hiç olmayacak birşey aşerip yemiştim ( sakatat) 🙃🙂
goflak Ceyduygu rica ederim canim 😙😍😍😍😍 benim yerimede ye diyet yaptigim icin bisi yiyemiyorum dogumdan sonrayi bekliyorum 😂😂😂
Prensannes Ceyduygu temızse bisey olmaz burda ne anneler var sıgara ıcen sac boyatan evladını dusunmeyen sızınkısı hayet mınık guzel bir istek
Dilek37 Ceyduygu aynen cok berbat birşey sabaha kadar başım döndü midem bulandı uyuyamadım bile yakın bir arkadaşımda yaş pastadan zehirlendi aynı şekilde