Edaft 6+6 hamileyim gebelikte midye yemek zararlı diye duydum ama dayanamadım o kadar canım cektiki 10 tane yedim kızlar bişey olur mu 😞
Irm_brk12 Edaft canın istemiş bişey olmaz. Inşallah ayrıca günah balıka benzemeyen deniz ürünleri yemek
Masalannesii Edaft hamileligimin başından beri 3-4 sefer yemisimdir normaldede Çook severim canım çekti bende yedim nefsimi köreltmek icin ama hamilelikte zararlı diyorlar 🥲
_hira_ Edaft keşke ½ tane yeseydiniz nefsinizi köreltmek için 🙈 10 tane çok olmuş 🙈 hamilelik boyunca yasak olan yiyeceklerden
Edaft _hira_ ay napim canım üç gündür istiyorum eşimde diyor zararlı en son bugün ağladım yiyemedim die almaya gittik bir daha dikkat ederim ama kuzum ☺️
Arenn hamileligimin basindan beri 4 5 defa yemisimdir hatta az buz yemiyorum 30 40 tane saka degil bugunde bi okadarbyedim ilk gebeligimdede yemistim bi sorun yasamadim insanin bazi seyleri gercekten cok istiyor cani 😂
Edaft Arenn ben üç gündür istiyorum eşim zararlı madem yeme dedi almadı bugün oturup ağladım soruyor nie ağlıyorsun die midye istiyorum dedim gidip aldık düşün o derece canım istedi 🤣
biranneikikedi Edaft afiyet olsun öncelikle canın çekmiş tabi ye bence de. Midye ve bazı deniz ürünlerinde civa oranından dolayı yemeyin diyorlar. Ben hamileliğimde canımın çektiği şeyleri az yiyordum bi daha 10 tane yemesen iyi olur 🤗
ElifBademmm Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bu sene müsilaj nedeniyle deniz ürünlerini tüketmemenizde fayda var.