ogretmenileoglu Hanımlar hangi vitaminleri ne zaman kullanmaya başladınız?biz 27.haftadayız haftada bir d vitamini,günlük de demir,kalsiyum (yeni başladı 2 aydır)ve omegamız var.
Dilekcnkn ogretmenileoglu 12 haftada folik asiti bırakıp feramat(kan) birde regenesis(balık yağı) verdi doktorum şimdi 24 haftalığım temmuz 7′de gideceğim kan ilacımda bitti ama almayacağım bakim ne diycek belki kullan der belki değiştirir
Minisi ogretmenileoglu 11.haftada verdi tüm vitaminleri. Karışım Omega 3, demir hapı,d vitamini, magnezyum (içemedim için bıraktım onu). 19a gircem hepsi devam
Mom0891 ogretmenileoglu 12 haftada folik asidi bıraktım gynoferro sanol e geçtim(demir)🌸D vit kullanıyorum ve omega 🌸🌸
irorkay ogretmenileoglu 34 haftalığım. Kan iilacı günde 2 kez, magnezyum kalsiyum d vit içeren hap günde 2 kez, omega içeren multivitamin ve tiroid ilacı
Dilara0638 ogretmenileoglu 20+3 deyiz ocean mummy kullanıyorum multivitamin olarak d vitamini kullanıyorum demir kullanıyorum magnezyum kalsiyum kullanıyorum haftada bir de b12 iğnesi oluyorum çok fazla geliyor artık hepsi ama değerlerim çok düşük maalesef 🤷♀️
mrveknblt ogretmenileoglu 12. Hafta dolduğunda folikasidi bıraktık. Decavit ve D vitaminine başladık. D vitamini 1 ay kullandım bıraktık. Decavit ve gyno ferro sanol başladık, sonra ben gyno hapı kullanamadım çok ağır geldi. Şu an Decavit ve ferplexfol demir ilacıyla devam ediyoruz, 22+4 haftalığız
Emirinannesi34 ogretmenileoglu devit3 ve decavit içiyorum. Kan ilacını aile hekimim verdi 1 kutu bile bitirmedim. Doktorum çok ilaç verme yanlısı değil
Sevvalkrbg ogretmenileoglu 12. Haftaya kadar folik asit. 27 haftalığım şuan. Pedia-D/Ferrum/İmom kullanıyorum ☺️
G_M_Z @ogretmenileoglu şu an 5+3üm doktorum balık tüketemediğim ve d vitaminimin düşük olmasından kaynaklı bunların ve başka takviyelerin bir arada bulunduğu femix omega verdi onu kullanıyorum aynı zamanda yeterli derecede folik asit de var içinde