Omay0707 Kızlar kusura bakmayın merak ediyorum kime sorsam bilemedim Büğün adet günüm normalde hala olmadım ama 2 gündür uzayan bi akıntım var göğüs ağrım var gebelik belirtisi olabilir mi ki
Dilekcnkn Omay0707 İstersen yarın bir test al bazen böyle durumla yanıltıcı olabiliyor en iyisi test veya kan tahlilidir 😇
sehrengiz_8 Omay0707 testin varsa yarın test yap canım olabilir de olmayabilir de hakkında hayırlısı olsun 🌸
Ebru2432 Omay0707 valla bende de var bugun 4 gun geçti 5 liralık test aldim ama çıkmadı benim de kafam çok karışık
Hosgeldinbebek Omay0707 heyecanla bekliyorum sonucunuzu🙈😁 rüyamda gördüm demiştim hatırlarsınız, ben de gebeyim bu arada çizgi çıktı sabah tekrar yapcam
Omay0707 Ebru2432 bende anlamadım adetime 7 gün varkan yumurtlama gibi cift cizgiler gördüm 4 gün boyunca kan verdim 1 hafta önce cıkmadı inşallah hamileyizdir geç döllenme olabiliyor bazen
Omay0707 Hosgeldinbebek yaa hayırlı olsun kuzummm belki beni gördün ama rüya sana cıkmış olabilir bügün adet günüm test yaptım negatif sanırım bende bişey yok kuzum 😘😘
Ebru2432 Omay0707 doktor diyor ki 5inde yap kanda çıkar o zaman gec dolllenme varsa yani diyor arkadasin da ilk birnhafta hep negatif çıkmış 15 gun sonra pozitif bilmiyorum
Omay0707 Ebru2432 beklemekte payda var o zaman😂 Benim arksdaşımda 2ay adet olmadan hamile kaldı tuaf şeyler olabiliyor
sevilayozdemir1 Omay0707 sabah ilk idrarla test yap at sonucu mutlaka bende de bu belirtiler vardı birebir 🙂