Busra_gunyuzlu Hep erkek denıldı ama ıkı gün önce ayrıntılı da sadece bı kere bacak arasını açtı bebeğim farklı bır doktordu muayene eden bebegınız kız dedı artık alısverıs yapmak istiyorum sızce degısır mı kızlar 🙄🙄🙏❤️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Mehtap23 Busra_gunyuzlu detaylı ultrasonda kesin diyorlar ama bende yarın giricem geçen ay doktorum kız gibi ama kesin diyemem dedi. Yarın kesinleşir heralde 21+2 benim
yamacinannesii Busra_gunyuzlu bana da 15te %90 erkek dedi yarın detaylı var bakalım ne olucak çok merak ediyorum ☺️
Busra_gunyuzlu yamacinannesii evet bazen son ayda bıle yanlışlık olabılıyomus yanı doya doya alısverıs yapamıyorum duan delı gıbı yapmak istiyorum amaaa 🤷🏼♀️❤️🙏
Mehtap23 yamacinannesii banada aynını dedi 16 haftamda yüzde 90 kız gibi dedi ama kesin kız değil yarın detaylıya bi gireyim bakalım ne diyecek21+2
yamacinannesii Busra_gunyuzlu evet benim de öyle ya belli olsun artık burda okumuştum bi kadının doğumda değişmiş hep yanlış bakmışlar 😂
yamacinannesii Busra_gunyuzlu çok heyecanlı ya ben yarın başladım artık bişeyler almaya nabayım ki 9 ay bekleyemem 😂