elkacin Arkadaslar merhaba, tüm hamileler solante pregna kullanmıs. Solante pregna mı yoksa missha’dan mı alayım kararsızım. Siz neler kullanıyorsunuz?
Mehtap23 elkacin ben sebamed in çoçuklar için olanını aldım oğluma onu kullanıyorum kendime🤔 çoçuklara zararı yoksa gebelerede olmaz diye düşündüm 😀
selnaz elkacin ben dermatoloji uzmanına sorduğum da sivilce yapabilir demişti. Benim cildim normalde de biraz yağlı olduğu için almadım ben. Bilginiz olsun
By_trhn Ben solentanın sivilce karşıtı olanını aldım herhangi bir sivilce problemi yapmadı bende ,gramaj olarak fazla olduğu için Pregna almadım doğumdan sonrada kullanmaya devam edicem nasılsa
elkacin Mummytobe benim de kafam ve elim zinc e gidiyor hep ama stokta yok şu an. Belki mağazadan bulabilirim 🤷🏼♀️
Mehtap23 elkacin çok şükür bi sıkıntı yaşamadım bir aydan fazladır kullanıyorum. Tabi bana zarar vermedi diye başkasına vermez de diyemeyiz 🤷♀️🤔Yetişkinler için olanlarda mutlaka vardır kimyasal en zararsızında bile hamilelere uygun olmaz diye düşünüyorum ama çoçuklar için olanlarda minimum seviyede vücûd koruyucuda aynı şekilde çoçuklar için olanı kullanıyorum😊
By_trhn elkacin evet tabi ki kullanabilirdim ama cildim sivilceye meyilli bir cilt uzun süreli kullanımda bu işimi daha çok görür diye düşündüm