Ysmn211 Kızlar 28 günde bir adet oluyorum. Yumurtlama adetten önceki 14.gün olmak zorunda mı? Yani adetleri düzenli ise yumurtlama da düzenli midir hep? Mesela adetim düzenli ( 28 gundebir) ama mesela 16 17 18.gunlerde de yumurtlama olabilir mi?
sehrengiz_8 Ysmn211 değişir canım ovulasyon testlerini kullanmanı tavsiye ediyorum bir ay 14. Günde olurken bir ay 11. Günde pozitif gördüm
elisa123 Ysmn211 bende 28 gunde bir Adet oluyordum günü saati şaşmaz ovulasyon testi ile hep 12. gün gördüm yumurtlama hamile kaldığım yumurtlama 14. güne denk gelmistir yani bir kaç gün fark eder ovulasyon testi kullan derim
Nymphadoraa Ysmn211 yumurtlama günleri değişkenlik gösterebilir. Geç döllenme vs bu yüzden oluyor. Uygulamalar tahmini olarak yumurtlama günlerini gösteriyor. Ovulasyon testi kullanırsanız yumurtlama gününüzü öğrenip ona göre değerlendirebilirsiniz
Ysmn211 sehrengiz_8 canım benim testler hiç koyu olmuyor 13.gun gittim solda bir tane 21mm yumurta var dedi pazar günü ( bugün) ilişki önerdi. Sağda da 3 yumurta var dedi 15 17 17 mm boyutunda. Pazartesi için çağırdı duruma göre catlatma iğnesi verecek. Normal mi diye sormak istedim sizlere canım 🥰 ovulasyon Testlerim hep negatif
Ysmn211 papatya56 13.gun gittim solda bir tane 21mm yumurta var dedi pazar günü ( bugün) ilişki önerdi. Sağda da 3 yumurta var dedi 15 17 17 mm boyutunda. Pazartesi için çağırdı duruma göre catlatma iğnesi verecek. Normal mi diye sormak istedim sizlere canım 🥰 ovulasyon Testlerim hep negatif .
Ysmn211 Nymphadoraa bende tutmuyor işte ovulasyonla testi hep negatif 5 ay falan denedim ovu koyulasmadi
sehrengiz_8 Ysmn211 yumurtlamayı gösteren ödeğer bir test olarak hangi markayı kullanıyorsunuz ben de bir markada yumurtlama görmemiştim test kitini değiştirdim ve gördüm
Ysmn211 elisa123 evwt doktor verdi zaten klomen. Yarın 16.gun yine gideceğim bakalım. Cuma gitmiştim 15 17 17 mm yumirtan var demişti