Mrs-Turkk 34Kubra yok sırt üstü yattığımda ıcımde balon patlıyor sanki pııt pıttt böyle anlıık oluyor. Cinsiyetiniz belli mi
34Kubra Mrs-Turkk inşallah biz de biran önce hissederiz. Cinsiyetimizi öğrendik 3 hafta oldu nerdeyse %1000 kız dedi ama burda çok değişen cinsiyet görünce yine de emin olamadım siz öğrendiniz mi 🌸 🤗
Nslhnanl 1Ezgiii ilk hamileliğim bu ve hafif göbeğim vardı 8 haftalıkken çıkmaya başladı 12 haftalıkken tam belirgin oldu şuan 29+2 oğlum benden 1 m önden gidiyo 😂😂😂😂bence bu yapı meselesi karnınızın içinin darlığı ve genişliği ile ilgili
Buse7111- 1Ezgiii benim tam 3 aylikken karnim belirginlesmişti suan 17+6 ama daha buyuk duruyo karnim anlamadim bnde mi bi sorun var acaba😆
SusamTanecigi Bsr_dalli sağlıkla gelir inşallah kaç kilo ile hamile kaldınız acaba ayıp olmazsa ilk kez kendim kadar zayıf hamile kalan birini gördüm de o yüzden soruyorum kusura bakmayın yine de
EsraEse 1Ezgiii ben 32+5 im benim bile yeni yeni belli 😂 acele etme önemli olan sağlıklı olmak (ikiniz içinde) 30 dan sonra belirgin olmaya başladı
LeylaMecnun 1Ezgiii Benim 17.haftada ufaktan büyümeye başladı aslında ama dışarıdan bakıldığında hamile olduğum anca 23. haftadan sonra fark ediliyordu 🤭
EceeK Benim başından beri şişkinlik vardı zaten. Şuan 11 deyim ve karnım belli 😊 52 kgyim henüz kilo da almadım.
oyku27 34Kubra yooo illa 16.haftada söylecekmiş püff kızım var 2.gebeliğm Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli erkek evlat olmasını istiyorum bakalım. 11+3 deyim. İki duyguyu da tatmak istiyorum
Mrs-Turkk 34Kubra öğrendiik kıZçeemiz geliyorr bende doktora defalarca sordum değişmez dimi diye değişmez dedi ya ama yinede alışveriş için detaylıyı beklıyorum☺️
ElifB08 Yenianneadayi2208 Dediğiniz gibi sağlıklı olsunlar da 🥲 Benim gibi ilk gebeliğini yaşayanlar biraz göbeği çıksın istiyoruz ama havalar sıcak ilerleyen zamanlarda da zor olacak doğru diyorsunuz 😅
TinkyWinky 1Ezgiii benim 7. Haftadan sonra belli olmaya başladı 13 haftalığım kocaman oldu.. minyon olduğum için ve genetiktenmiş 🤷🏻♀️
melissannesi 1Ezgiii ilk gebeliğiniz mi? benim ilkte neredeyse 18 de falan belirgindi. şimdi 2. Gebeliğim 13 haftadayım gayet belirgin😌