Burcu_NFUE 1Ezgiii 28 haftalık gebeyim . İki haftadır bir anda büyüdü ☺️ gebe olduğumu pek belli etmiyordum bu zamana kadar yani 7. Aya kadar
Semanur444 1Ezgiii benim de 8. Haftada belirginleşti şuan 12. Haftadayım 8. Haftaya göre daha belirgin bakınca bariz belli oluyor göbek
xsedapolat Göbüş hala yok kimse hamile olduğuma inanmıyor 😂😂 iç karnım geniş sanırım şuan 19+1 olduk😂
Yagmurm2 Benim ikinci gebeligim 15de cikmaya basladi simdi 18 haftaligiz ben buradayım diyo artık ilk gebeligimde 6 aylikken cikmisti
1blgn1 1Ezgiii 26 görünümlü 16 haftalığım resmen😅 çok çok çabuk belli oldu 10 haftalıkken flan başladı çıkmaya🤷🏼♀️
anneyimmm_ 1Ezgiii hamile olduğumu öğrendiğimden beri gaz şişkinlik derken hep belliydi gazım çıkıp ne olduğunu anlayamadım 15 haftalığız karnım hafif belli şu an
Aylin2011 1Ezgiii benim üçüncü gebeliğim ilk iki gebeliğimde 30.haftadan sonra çıktı şimdi ikizlerime hamileyim 15.haftada çıkmaya başladı
Momocuk-48 HandanBldrn yok yok bi ara baya oluyodu önceden ara ara ama artık bişi olmuyo ama şu var uyurken sağ sıl yaparken braz sızlıyo sebebini bende anlamadım dr normal demişti ama çok takılacağım bişi değil