Nymphadoraa 1Ezgiii 20. Haftadan sonra çıkmaya başlamıştı. Ama benim bulantım çoktu 18. Haftaya kadar kusmuştum😐 kilo da vermiştim
1Ezgiii Damla-Ata yaa maşallah ❤️ Benimde ilk gebeliğim ama sabırsızlanıyorum biran önce çıksın istiyorum 🙈
Mabel- 1Ezgiii ay bende öyleydim hemen çıksın istiyodum şimdi 28 haftalık olduk zor iş yapıyorum göbekten merak etme bi anda büyüyecek😀
Evrem111 1Ezgiii benimde ilk gebeliğim bende sen gibi biran önce çıksın istiyordum benim 24. Haftadan sonra çıkmaya başladı şuanda 30 olduk artık haraket ederken zorlanıyorum 😂😂😂
Deletedmom27272 Nymphadoraa bulantılarınız bitti mi peki bende 15+3 hiç iştahım yok bulantılarım çok ne zaman geçer acaba 😖
Defne477047 Nymphadoraa aynn bendede oyle oldu yeni daha belli olmaya basladi bide sanirim iç karnim büyük cokm cikmaz
atomcatandtheboysmother BorasMom benim de 26.haftadan sonra çıktı. Şu an 28 deyim ama 7 aylık göbeği değil henüz 🙈 iç karın genişliğinden sanırım.
Merveeeeekurt Damla-Ata kesinlikle yaaa inanılmaz bir şekilde hem de 😲 1 haftada sanki birden büyüdü şaşırıp kalıyorum 😲
Kkbbra ZeynepUstaaa Merynurii benimde aynı şekilde 10 haftada karnım dışa vurdu resmen çokta yemiyorum ama 🙈
ElifB08 1Ezgiii Hellöööğğğ 16.haftadan güncel göbüş bilgisi 👍🏼 Bende de son 1 haftadır daha belirgin 🐣 https://resimyukle.io/r/MpjMrP1IOY
Yenianneadayi2208 ElifB08 ilk gebeliğimde bende böyleydim hatta küçük diye üzülüyordum haha 😅 51 kiloyum şu anda ama göbek baya ben buradayım diye bağırıyor ☺️