Merveevrem18 Oykum_pinar38 😅😅kimisinde olmuyormuş evet ama ben bünye olarakta acıya dayanıklılık konusunda da çok zayıfım o yüzden herşeyi son noktada yaşıyorum 🥺🥺
Oykum_pinar38 Merveevrem18 korkma emin ol korktuğun gibi birdurum değil sezeryan dilerim benimki gibi sıkıntısız olursun benim ayılınca hafif bir adet sancısı gibi sancım oldu Bi de dikişlerin orası oturup kalkarken hafif ağrıdı başka hiç bir sıkıntım olmadı vallahi
Merveevrem18 Msd26 ya benimde mide bulantım hiç olmamıştı ilkinde inş bunda da olmaz mide bulantım olduğu zamanlar hastalanıyorum resmen
mlkkk As-1m galiba sipinal veya eğiduralde bele vurulmasından kaynaklı yada narkoz etkisinden kaynaklı baş ağrısı oluyormuş tam bilgim yok malesef bende çevremden duydum yanına al dediler 😅
Merveevrem18 Oykum_pinar38 maşallah benim ilk sezeryan çok kötüydü Buda öyle olacak diye çok korkuyorum
Dilan2912 Nazliss yürümeye başlar başlamaz tülbentle sardım ertesi günde korse alıp kullanmaya başladım
mavis24 Nazliss yok zaten hiç göbeğim yoktu hemşire sarma dedi azıcık göbeğim var oda kalsın istiyorum zaten