Mom7272 yok yok 4 sene de değil 2 sene sonra yok oluyor iz ☺️ Ama ben geçmesi için bişey kullanmadım kendiliğinden geçtiğini duymuştum kullanmadım o yüzden ☺️ İlk sezeryanımda o kadar acemiydim ki hiç bişey yapmadım aniden olduğu için ama sonrasında ve en etkili şeyleri söyleyeyim sana uyuşukluğun geçtikten sonra boll boll yürü canım ne kadar çok yürürsen ağrın acın o kadar çabuk geçer bol boll su iç ve kahve arkadaşlar sade kahve önerdiler ama anladığım kadarıyla çoğu fayda ediyor ben hiç içmemiştim çok çekmiştim sen iç derim bu sefer bende çok içicem çünkü ilk ayağa kalkmayı sormuşsun ilk ayağa kalktığında illa ki canın yanıyor ameliyat yani sonuçta ama ilk ayağa kalkıp yürüdükten sonra sonraki kalkmalarında canın yanmıyor çok rahat ol dediğim gibi sadece ilk ayağa kalkma da bir zorluk oluyor ama sonrakiler rahat oluyor kalkarken canın yanmıyor ağrın başladıkça hemşirelere söyle ağrı kesici iğne yapıyorlar hemen etki ediyor ve seni uzun süre rahatlatıyor sormak istediğin olursa hep sorabilirsin yardımcı olabilirsem benden mutlusu yok ☺️