ogluileannesi Canlar 18 Haziran kardeşimin nişanı var hamile kalmadan önce giydiğim elbiseyi giyeceğim yeni bişey alamam. Şu an 12+6 yım hiç kilo almadım o zaman 15-16 haftalık olacağım karnım büyür mü sizce yaa o elbisenin içine girmem lazım 😀
mlkkk ogluileannesi karından ziyade kilo almasan bile vücud şişebiliyor ben 15 16haftalıkken kilo almadan bile pantolonlarım bacaklarımdan geçmiyordu 🤦🏼♀️
Kiki-riki ogluileannesi ben 14 e akdar pantolonları mi giydim 15den sonra düğme kapanmadı bence elbise içine girilir
Buseylcn ogluileannesi 15+3 günlüğüm hamile olduğum andan beri 2 kilo verdim 3-4 haftadır pantolonlarımı giyemiyorum. Kilo alınmasa da genişleme falan oluyor sanırım
gamzek950 13+3 haftalık olduk 2kg 70 Gr aldım hamilelik boyunca. Göbeğim de çıktı hiçbir pantolonum olmuyor. Düz bir elbise giyersem bayaa belli oluyor 😅 alırız bir MaşaAllah’ınızı güzel anneler 🌸
Melismercan ogluileannesi herkes verirken ben alıyorum cok ilginç ve cok hızlı bi kilo alımı oldu doktorum diyetisyene gitsen iyi olur dedi 😞