Mom0891 Melisa35 bağırsak sesleriniz büyük ihtimal☺️Canım karından kalp atışının duyulması için çok erken 🧿🌸
mlkkk Melisa35 imkansız 40haftalıkta bile kulak dayayıp kalp atışını duymak imkansızjen o haftada duyduğunuz mide bölgesinde bulunan atardamarlardur 😂
Melisa35 Hafissee çok ciddi bi şekilde valla atıyor diyor 😂😂😂 ben de inanmadım onun karnını dinledim su sesi geliyordu kendi karnımı dinleyemediğim için şaşırdım
Cinarinannesiiiii Pamugunannesi1 benim daha yeni 13 haftaya gircek göbeğim sürekli seyiriyo kalp atışı gibi peki bu neden
Yasoo96 Cinarinannesiiiii senin kalp atisin o. Elini nabzinin ustune koy. Ikisinin ritmik olarak attigini fark edeceksin 😄
Pamugunannesi1 Cinarinannesiiiii O bağırsak hareketi Ya da damardır bebekte daha küçük olduğu için o güç onda yok anca 18 haftalarda anlarsın
Cinarinannesiiiii Pamugunannesi1 insanın ilk gebeliği olunca bişi bilmiyo işte🤣🤣 bizde diyoz hareket ediyo 🤣
Pamugunannesi1 Cinarinannesiiiii Ahahaha olur böyle şeyler ilk heyecanlar ilerledikçe zamanın daha iyi anlayacaksın 😌