Nzl5293 40+7 olduk hala ne sancı var ne nişan sadece 2 cm açılma var normal doğum istiyodum napcam bilemiyorum lütfen yardımcı olun bana
AhahHbzhz Nzl5293 canim hurma etkili diyorlar squat yap plates topu sıcak dus al normal yapmadım doğum ama bunları burda çok okudum merdiven in cik
Emlina Nzl5293 Bence en onemlisi moral ve dusunceniz. Herşey oncelikle beynimizle baslayip bitiyor. Sakinleş ve akisina birak. Bir bakmişsin kucaginda 😊🙆♀️
Kelebek14 Doktor ne diyor bu duruma bnm 63gunum var bn bile sabırsızlanıyorum senin gibi günüm dolsa bnde sabredemem
Nzl5293 Babymoomy doktor yatırayım diyor ama yatıncane olcak söylemiyor ben normal doğumu beklediğim için yatmak istemedim ama yarın yatcam sanırım
zippirana Canım benim ablaminda öyle olmuştu bol bol yürüdü sonra 1 2 gune doğum oldu. İnşallah seninde kolay ve bir an önce olur sağlıkla
bsrshn1215 Bende ya 3 cm açıklık hiç bir şey yok cıldırcagum . Suni verelim diyor kabul etmedim . Sezeryan zaten istemiyorum neden gelmiyor sancım anlamıyorum
Nzl5293 Adette ağrıdan hastaneye giden biriyim o yüzden sezaryen olup ağrı sancı çekmemek için bekliyorum ama artık tükendim.daha öncesinden de 3 düşüğüm olduğu için bu bebeği çok istedik
Bsrr Nzl5293 bende 41. Haftamdayim sanci diye bir sey yok yarin sabah hastaneye yatis yapicaz mecbur🥴