Eminesrkn Merhaba arkadaşlar malum havalar aşırı sıcak ve çok bunalıyorum günde iki üç kez direk soğuk su ile duş alıyorum anca rahatlıyorum bebek için zararı olur mu?
mlkkk Eminesrkn neden olsun ki anne karnında 38derece vücud ısısı içinde duruyor dışardan sizin duş suyunuzu nasıl hissetsin 😅
Meryyyy Eminesrkn doktoruma evimin çok Güneş aldığını ve dayanmadığımı anlattım soğul suyla duş yapmamam gerektiğini söyledi ki duş ile ilgili bişey sormamıştım sakıncalıymış 😢
Sedakbyk Eminesrkn buz gibi sogukla degilde ilik yapabilirsiniz,ben soguk suyla yikandigimda daha fazla hararet yapiyorum
Deletedmom93428 Meryyyy ne demek sakıncalı🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ ya benm evde aşırı güneş alıyor saat 9 olmuş hala terliyorum ya Allah affetsn bir yağmur yağsa da rahatlasak🤣
Ezgiii11 Deletedmom93428 genitel bölge terlmesi cok koluyor doktor cok sundeydirme diyor ne yapacağımı şaşırdım
busra1997alpaslan2021 Eminesrkn kiz alma eşim oyle bir hasta olduku zor toparlandı zaten şu dönemde ilac içemiyoruz ılık al
Bus46 Eminesrkn ayy bacım ne zararı olucak benim cikasim gelmiyo valla az önce aldım duş geri terledim çok sicakkk😥