MinikGrilBaby Haftamıza girmiş bulunuyoruz yarın kontrolümüz var şimdiden heyecan basıyor sanki her gittiğimde ilk gidiyormuşum gibi. Haftam azaldıkça özellikle şu 2-3 gündür doğumumun yakın olduğunu hissediyor gibiyim. Doğum şeklim belli değil ama normal olacakmış gibi bir his var içimde. Genel de anneler hissedermiş ama bilemedim. Sizede oldu mu gerçekten hissedip yaşadığınız ☺️
mlkkk MinikGrilBaby bence bu klasik bi his çünkü kimden duysam 37 38 de doğururum diyordum 40olduk tık yok diyor bende aynı şekilde 38de doğururum diyorum bakalım 36bitmek üzere 😅
Fatma272727 MinikGrilBaby benim kiz 35 haftalik dogdu idi hep sezeryan dogurmak istemistim sezeryan oldu simdi kizim on yasinda ogluma da 23 haftalik hamileyim bunu da 3 hafta erken bekliyorum hep 37 de doguracam gibi geliyor
ErsiNuray MinikGrilBaby bana ilk hamilelimde olmuştu bu his 37 girmeden eşime demistm.sanki bu ara gelcek.gibi 2 güne gelmisti cimcime. Bnde simdi 34+5 haftamdaym ayni hisler içindeyim ağrılarımda var dun uzun sure sonra supurge tutmuşum eve surekli kaşımam oldu bide bebegmin haraketi azaldı bakalm.hayrlisi ile ne zaman gelcek bebelerimiz
Fatma272727 MinikGrilBaby ya ilk gebelik herhalde seninki ben kizimi ilk bana gosterdiklerinde agladim normalde ben aglayan bir insan deilim benim kiz cok akilliyfi hala da oyle eziyetsizdi aglasin uyansinda seveyim alayim kucagima diye beklerdim saolsun benim kiz da pofur pofur yatiyordu oyle asiri derece eziyeti olmadi bir dis cikartirken zorlandi o da gayet normal zaten
Ozgepoyrazaden İlk hamileliğimde hep 20 22 Temmuz arası doğururum diyordum beklenen doğum tarihim 9 ağustostu . Hakikaten de 21 temmuZda doğurdum . Şimdi beklenen doğum tarihim 20 22 Temmuz bu kez ayın 10 unu geçmeyecek diyorum . Bakalım bunda da tutturur muyum 😁