Sabah saatlerinde nişanım geldi hastaneye gittim 1,5 cm açıklık ile yatışım yapıldı. Çok geçmeden ağrılarım başladı. Gittikçe şiddetleniyodu. Gece bir buçukta dayanılmaz ağrılarım başladı. 3 dakikaya düşmüştü ve gerçekten dayanilmazdi. Açıklık 2cm olmuştu daha. Resmen bağırıyordum ağrım geldiğinde. Sabahı zor yaptım. Düzenli olarak nstye baglanıyordum ki ağrı cekerken nst işkence gibi geliyor. Sabah 9da suni sancı verildi lavman yapıldı. Dedim inşallah doğuruyorum. Ama olmadı. Sancılar iyice şiddetlendi durmak mümkün değildi yanımda annem vardı annem dayanamıyorum diye bağırıyodum artık. Oda ağlıyordu hep. Epidural istedim bir saat rahattım bir saat sonra etkisi gitti bir doz daha epidural yapıldı gene bir saate yakın götürdü üçüncü dozu istedim artık durmak mümkün değildi ama 3.dozu vermediler. Neyse saat akşam beş oldu açılmam sadece 4 cm olmuştu bu gece daha dogurmayada bilirsin açılman yavaş ilerliyor yarın doğurursun galiba dedi doktor. Bende artık sezeryan istedim. Çünkü gerçekten dayanacak gücüm kalmadı. İki gün boyunca yeme içme de yasaktı bana. Kanter içinde kalıp bir bardak su içmek istedim icirmediler iki gün boyunca. Oda çok fazla etkilemişti beni. Genel anestezi ile sezeryane alındım gözlerimi açtığımda saat 20.30 flndı. Bebeğimi görünce tüm çektiğim acıları bir anda unuttum ama 😊 çok zor çok hatırası kötü bir doğum oldu bana ama bebeğimi kucağıma almam paha biçilmez bir şeydi. Şu an 6 günlük olduk bile 🥰 İnşallah sizler hayırlı güzel doğum hikayeleriniz olsun Rabbim bu yolda kimseyi oyalamasın gerçekten çok zor..