Ecemm92 Kızlar merhaba:) 29+2 günlük hamileyim. 56.8 kg olmuşum. Bebegim saglıklı olsun tabiki tek isteğim bu ama küçüklüğümden beri gelen bir kilo takıntım var ve buna engel olamıyorum. 47 kiloyla hamile kaldım 10 kg falan aldım. Sizce çok mu ? Hergün yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama şu izmirin sıcaklarından 3 gündür hiç bi yere de kıpırdayamadım kilo konusunda fazla mı hızlı gittim acaba:(
Demetslt Ecemm92 valla 42 ile kaldim 60 oldum simdi sonumu merak ediyorum 😃 yediklerim bebeğe de yaramıyor anca bana kilo yaptırıyor
TA1234 Ecemm92 ben de öyleyim canım 31 haftalık hamileyim 58 kiloyla hamile kaldım şuan 70 kiloyum ve sürekli alıyorum. Bebekte ve annede bir rahatsızlık yoksa zayıf hamile kalanlar için bu rakamlara normal diyorlar 🦦
PurpleTail Ecemm92 sağlık sorununuz yoksa çok takmayın zaten zayıf hamile kalmışsınız. Bünyeniz de kiloya alışık değilse doğumdan sonra hemen gider eski formunuza dönersiniz merak etmeyin.
Ecemm92 TA1234 40 a kadar ne olucaz çok merak ediyorum:) bir de ben diyet yapıp hamile kaldım 54 düm 47 ye düştüm öyle kaldım. Boyum da kısa 158, cok korkuyorum veremicem diye. Eşim bile tombiğim diye sevmeye başladı benı
Sevilss Merak etme ben daha 21 haftada 12 kg aldım bende zayıfım normalde şuan eş dost akraba kilo aldım diye ohlanıp duruyor 😄 ben ilkinde 35 kg aldım 1 yıla verdim sebebi emzirmem olabilir belki ama dert etme yorgunluk falan zaten zayıfsan öncesinde gidiyor
Cerentehron Bende 30+6 haftalık hamileyim , 60 kilo ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum 😭 ilk hamileliğimde de 60 ile hamile kalıp 74 ile doğuma girmiştim ve 63 kilo ile çıkmıştım şimdi daha 7-8 haftam var 12 kilo aldım 😭