Naz_01 Kızlar 35+1 deyim bu iki gündür sancım var azönce acile gittim nst çekildi sancın var biraz dedi ama açılmam yok doktor yarın muayeneye gel dedi.erken doğum olur mu sizce.bir de ciğer geliştirici vurulur mu bebeğin kilosu bir buçuk hafta önce 2700dü
Duygus97 Naz_01 28 den beri sancım çıkıyor canım üzülme bir şey olmaz Allahın izniyle 🤲🏻 ciğer geliştirici 34 haftaya kadar vuruluyor diye biliyorum ama doktorlar daha iyi bilir tabi sen yine söylersin istediğini. Hafif sancılar cok önemli değil doktor zaten sancılar için ilaç verir 2 3 hafta daha dayanması için 😊 kilosu da iyi maşallah yat dinlen açılmayı tetikleyecek işler yapma Rabbim yardımcın olsun
merveklyc Naz_01 33 haftada sancılandım sancım da çıkmıştı nst de doğurmadım yalancı sancı dendi birşey olmaz Allah’ın izniyle 35+1 oldum ben de🌸
susam_18 Naz_01 31 haftalıkken benimde çıktı o gece yatış verdi doktorum durdurdular. Kasılmalarım oluyo günde 3 kere nidicard içiyorum. Wc dışında kalkmam yasak.
Naz_01 Duygus97 yaa içim biraz rahatladı teşekkür ederim.ilk gebelik olunca korktum hemen gelir sandım 😊
Duygus97 Naz_01 aynen ben de korkmuştum simdi de iş falan yapıyorum açılma olsun doğum başlasın diye 😀