Busra333 Arkadaşlar İç İşleri Bakanlığı genelgeyi açıkladı kurumlardaki 10-16 eskisi gibi 8:30-17:30 oldu ama hamile ve kroniklerle ilgili hiçbir ibare yok? Bu eskisi devam mı demek oluyor yani 24 haftalık ve üzeri işe devam etmeyecek değil mi? Bilen var mı konuyu ???
Ayca0909 Busra333 evet idari izine yönelik aciklama yok umarim devam eder beni kimse aramadi ins aramazlarda
-MinikMucizem- Busra333 evet geçmiyor ibare kafalar karışık bu gece yada yarın resmi gazetede kararname yayınlanır onda ayrıntılı bilgi olur diye düşünüyorum yada eski genelgeye atıf yapılır öyle belli olur çalışıp calismayacagimiz 😔
Suleasyaa 112 de çalışıyorum 1 temmuz da iş başı yapılması için idari izindeki personelleri hep aradılar. Kalkmasa aramazlardi
Busra333 Ayca0909 insaşlah ben insan kaynaklarında çalışıyorum zaten suan izindeyim ama genelgeyi anlayamadık ki çağırsınlar ofistekielre de yazdım onlar da izin devam gibi algılanmışlar
rgk malesef ki malesef kalkmıştır hiç bir açıklama yok bununla ilgili. kronikleri bile çağırıyorlar. benim çalıştığım yerde zaten ne dönüşüm ne esnek mesai vardı. nefret ettiğim bir iş, tek mutluluğum bu 24. hafta muhabbetiydi 🎃
Busra333 rgk hmmmm ama bizim kurumda 2 yoldur kronik esnek hamile 60 yaş devam ediyor. Ve suan genelgede hiçbi ibare yok anlamadım
hlltpc https://resimyukle.link/i/0usmO Bİze bu yazı geldi ve idari izinler kaldırıldı yazıda zaten belirtiyo
hlltpc Ayca0909 belirtilen tarih ve E.1555 yazılı genelgede yazıyo idari izin verilmesi. Burada o yazının 1 temmuzdan itiraberen geçerli olmayacağı yazıyo böylece idari izni kaldırmış oluyolar
hlltpc Busraya nasıl okumam gerekir siz söyleyin? Bu yazıda geçen E.155 sayılı genelgeyi googledan bile bulabilirsiniz açıp okuyun. 1 temmuzdan itibaren bu sayılı yazıda geçenler kaldırıldı deniliyor. Her neyse yazıya göre bizde idari izinler kaldırıldı
Cgldy Bu yayınlanan içişler bakanlığı genelgesi burda sadece mesai saatlerine değinilmiş ve detaylar cumhurbaşkanlığı genelgesinde belirtildiği şekilde olacak denmiş. Yani idari izinlerin detayı cumhurbaşkanlığı genelgesinde olacak. 1 temmuza kadar açıklanır o da.