Makbule_ Ben atmamıştım evim yandı tüm hatıralarım yok oldu acaba hamileyken tekrar mı yapsam diye düşünüyorum
nevamm1 Makbule_ bende saklıyorum düşük yaptığım testlerim ve ultrason fotoğraflarimda duruyor bence de yapabilirsiniz tekrar test sonuçta yine ona ait bir hatıra 🤗
Hiraa Makbule_ bence yap canım hatıra olur bende saklıyorum daha dun gıbı sımdı 29+3 haftalık olduk bıle 🙂
Makbule_ Esraali sağol canım tüpten çıktı yangın aslında ev kayınvalidemlerindi beraber yaşıyorduk küçük tüp bianda gaz kaçırmaya başladı alıyım atıyım derken alev aldı.
Makbule_ Esraali iftar vaktine az vardı herkes ayaktaydı yangın olunca çıktık evden çok şükür sadece kayınvalidemin eli yandı biraz oda elinde tüp alev aldı çok az
Duygus97 Makbule_ çok geçmiş olsun cana zarsr gelmemiştir inşallah 🤲🏻 ben saklıyorum kaybolsaydı hamileyken tekrsr yapardım ben hatıralara cok önem veririm saklarım 🥰
Makbule_ Duygus97 bende öyle hatıralar önemli çok şükür kimseye bişey olmadı ama hatıralarımız gitti eşimle olanlara üzülüyorum ama olsun canımız sağ
Ogretmenanneyim papatya56 yok henüz değilim 1 Ay önce kürtaj oldum ama saklıyorum herseylefini atmaya kıyamadım
papatya56 Ogretmenanneyim Bende altı ay once oldum canım ovulosyon kullanıyorum bu ay Rabbim nasıp eder inşallah