Umudumbitmedi 19+4 haftalığım kızlar son 2 gündür bebek yukarımı çıktı bilmiyorum farklı hissediyorum dolgun şekilde içimde hissediyorum bu normal mi sırt üstü yatınca sağa sola yatıncada aynı his var🤷🏻♀️
Lulemom Umudumbitmedi 20. Haftamda bende de öyle olmuştu. Dolu dolu hissediyordum, sanki kesenin içindeki suyu hissediyo gibiydim 😄 değişik bişidi. Geçti sonra
seydaomer Umudumbitmedi 19+3 haftaligim şuan aynı durumu yaşıyorum karnım aşırı gergin içi dolu dolu hissediyorum ve bu başlığa denk geldim😄 ama bana yeni başladı hep böyle mi devam eder bilemiyorum
Umudumbitmedi seydaomer banada dün başladı canım 19+3 te sanırım bebek yukarı çıktı biraz garipsedik alışıcaz hareketlenme nasıl sende tam olarak hissediyomusun
seydaomer Umudumbitmedi 17 haftalarda başladım hissetmeye damar atması gibi sonra gün geçtikçe belirginleşiyor hareketler tekmeler. ilk gebeliğim değil ama ikinci gebeliğim 😊
Zeynep-Ecem46 Benim 21 haftalık bebeğim daha bir haftadır hissediyorum hareketlerini. Ve baya aşağıda öyle ufak kıpırtı şeklinde damar atması gibi . Yukarıda değil🤔