marbling10 Melissareomeryusuf SenaHifa Hyır maalesef sağlıkçılara yok, ben postumda genelgeyi paylaştım bakabilirsiniz
SenaHifa marbling10 yok onu gördüm bizim hariç olduğumuzu biliyorum da arkadaş öyle deyince bi umut işte
Sifaekiz Sağlık çalışanları hariç. Sağlık çalışanlarının bebeklerinin canı yokmu hastaneler vsryant kaynıyor cimere şikayet yazıyoruz topluca lütfen sizlerde yazar bize destek olurmusunuz
Minik1Kalp Sifaekiz cimere ve sabime yazdım sabimden hızlı bir geri dönüş aldım genelgedeki ibareyi aynen yazıp geri göndermişler maalesef
SenaHifa pamugumm51 bir sürü tweet atıyorum ama hiç umudum yok bu tepkiyi tahmin etmişlerdir bu kararı verirken.
lacivertelbise aslininbebegi22 sağlıkçılar olarak canımızın bir kıymeti olmadığını, adam yerine konulmadığımızı biliyorduk da karnımızdaki bebeğin de insan yerine konulmadığını öğrenmiş olduk
ayseeeeeeee merhaba 32. haftada alinan çalışamaz raporu 32. haftaya girer girmez mi alinmasi gerekiyor bilgisi olan var mi
ayseeeeeeee sistemdeki hafta bilgimize biz e nabiz vs. den ulasabiliyor muyuz yoksa sadece doktorlar mi gorebiliyor
Ipek95 mom073 24+0 olunca alabilirsiniz direk ben pazar 24 olacaktım tam cumartesi istedim doktor verdi o şekilde
Ipek95 mom073 kurumunuzda kim ilgileniyorsa ona vermeniz yeterlidir heralde biz personel şubeye veriyoruz