Nur-clk17 12haftalik hamileyim bebeğin suyu azmış şimdiye kadar yiyip icemiyodum acaba o yüzden mi bu kadar erken suyun az olması beni çok endişelendirdi varmı bu durumu yaşayan yada cevresinden duyan
Krnryhn Nur-clk17 aaa ben de hic su icmiyrum 8haftalik.hamileyim 1litre bile degl ictigim, bende de mi boyle olur ki su icmedgnizden mi.kaynaklandi
Minigimyolda Nur-clk17 benim 15. Haftada suyumda azalma vardı Sabah akşam havuç suyu ilk bir hafta günlük 2 deveci armudu yedim sonra 1 taneye düşürdüm bol su içtim ve düzeldi şekeriniz yoksa tavsiye ederim bunları
Cidella Nur-clk17 yakın arkadaşımın böyle bir durumu olmuştu. Yine aynı haftalarda. Doktor bol su içmesini söylemiş ve suyu bol içerek durumu düzeldi
Nur-clk17 Krnryhn bilmiyorum bende anlamadım bu ikinci hamileligim ve ilk defa böyle bişey duydum. Belki başka bı sorun vardır
Mrve2424 Bence su icmekle filan alakalı degil. Bende gebeligin basindan beri dogru durust su icemedim. Hic icmedigim gun bile oldu hic oyle bi sorunla karsilasmadim 36 haftaligim. Baska sebepleri vardirda bizler bilemiyoruz