Celiklibusee Ya bir haftadır resmen su içinde kalıyorum kızlarr siz de böyle misiniz bu arada izmirde oturuyorum 28haftalığım
Tugba__- Celiklibusee Bende normalde evde heleki uyurken terleyen biri değildim dışarda bitek oda normal sıcaklarda ama şimdi öğle uykusu olsun gece uykusu olsun yattığımda yastığım su gibi oluyor saçlarım tsortum sanki duştan çıkmisim hamilelikten muhtemelen 😅
Deletedmom93428 Celiklibusee az önce ağladım sıcaktan şaka yapmıyorum geröekten ağladım çünlü aşırı bunaldım🤦♀️
mrveknblt Celiklibusee 22 haftalığız Bursa da yaşıyorum duvara fırlatsalar yapışır kalırım öyle bir terlemek yapış yapış oluyor insan çok kötü. Hamilelikten bence yoksa bu kadar etkilemez
Merveorhnoglu Tugba__- bende oyleyim su ter icinde kaliyorm evdeki klimalara ragmen. birde koltuk altlarim kapkara oldu göğüs altlarim karardi lekelendi sizinde oylemi 😔 askili bluzler giymeye utaniyorm
Tugba__- Celiklibusee iyi yapıyorsunuz bende idare edicem artık hiç alışkın değilim ama bebişlerimiz ileriye hazırlık yapıp şimdiden terletiyor galiba 😅😅
Celiklibusee Deletedmom93428 gerçekten ben de ağlayabilirim her an 😂bir anda ısındı havalar artık uyumak da zorlastı zaten sırt ve bel ağrısından uyunmuyor da
Deletedmom93428 Celiklibusee ya dün gece 3 de uyandm sıcaktan balkona çıktım oturdum🤦♀️ daha da uyuyamadm
Celiklibusee Deletedmom93428 ah keşke kışa denk gelseydi de rahat gecirseydik son zamanları, siz kaçıncı haftadasınızz
Celiklibusee Decucude afedersiniz iç çamaşırlarım bile sırılsıklam oluyor gögüslerimin altına pudra sürüyorum artık😂
Tweety1 Celiklibusee bende aynı dertten muzdaripim Kuşadası’nda yaşıyorum ama mafoldum artık sıcaklardan geceleri vs gün içinde hep su içindeyim ya
Celiklibusee mrveknblt evet kesinlikle hormonal oldugunu düşünüyorum çok su içiyorum mesela ama tuvalete az çıkıyorum çünküü suyun çoğu terle atılıyor sanırım😂
mrveknblt Celiklibusee aynen aynen bende valla çok zor daha bunun temmuz ağustos eylül civciv sıcakları var 🤦🏻♀️😂