Eski9 ortalığın durumu bu kadar belli iken neden aşiret gibi eve dolusma merakları var hiç anlamam gerçekten zaten sitresli oluyoruz ister istemez bide çeneleri varsa tamamdir hiç tahammül edemiyor insan gerçekten bizim annelerimiz çok sabirliymis hem hamilelikte hem doğumdan sonra nelerle ugrasmislar. Ben doktor kalabalık olmayacak 2 ay bebeğe yaklaşmak yasak dedim. Fikirlerimi beyan ederken çok net bir insanimdir annemlere ya da kaynanamlara soylerken hiç çekinmem onlarda bu huyumu bildikleri için pek ısrarcı olamıyorlar kısacası kafam rahat illaki gelirler ama evimde kalma gibi bir durum söz konusu değil sadece bir kişi kalacak o da sezeryan olacağım için normal doğum yapsam bir kişiyi bile istemem lohusa dönemi çok farklı çünkü en çok mutlu olmak istediğimiz zamam dilimi stresten uzak durmamız lazım eşimde anlayislidir o konularda Allah razı olsun 🥰 çünkü gebeligimde çok sıkıntılar yaşadım her kafadan bir ses çıktı. O dönemde bende herkese tepkimi gösterdim ister istemez. kırmamak için çok çabaladım ama malesef anlamayan insana laf anlatmak kadar zor bisey yok esip gürledim o zaman şimdi hiç bişey demezlerde karismazlarda kafam her türlü rahat 😌😌 hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alın umarım güzel geçer herşey 🌺