Burcu-26 Eskişehir özel Ümit hastanesini düşünüyorum Acıbadem de olabilir nts ücretli mi ve ücreti nedir
srparsln Burcu-26 Burcu-26 bu 3. Hamileliğim hepsinde özele gittim ama hiç nst için ayrı ücret ödemedim
Cnsdbrsn Bende özel ümit hastanesine gidiyorum nst ye önümüzdeki günlerde gireceğim ama bildiğim kadarıyla az da olsa bir ödemesi var diye biliyorum 😊
Cnsdbrsn Burcu-26 tam olarak bilmiyorum canım ama 25 30 tl diye duydum ama olmayadabilir muaneye gittiğin günr denk gelirse gidip tecrübelenince yazarım anca 😊
VeraVrea Burcu-26 muayeneden sonra nst ye gonderir doktor ek ğcreti yoktur. Siz özel olarak nst ye girmeye geldim diyemezsiniz muhtemelen muayeneye gidersiniz önce
myylittleebabyy Burcu-26 Ümitte nst ücretli canım, daha bugün girdim. 20 tl ödüyorsun. Muayeneden önce nst ye girip sonra doktorun yanına çıktım. Tabii doktorum bir önceki randevuda nst den randevu almamı rica etmişti.
Kediannesi123 Burcu-26 muayeneye gittiğim gün ücret alınmadı daha sonrasında direkt nst ye gitmiştim 50 lira alındı