Fucshbau HicranKzn doktor normal doğumcu sırf diye almadı sezeryana ama şükür iyiyiz artık teşekkür ederim sizede hayırlı doğumlar 🤗
Missavokado Fucshbau doktorun kimdi canım nerde oturuyosun çok sinir oldum doktoruna cidden öldüresim geldi Allah şifacınız olmuş tüm bebişlerin olsun inşallah 🙏🏼 Nice güzel seneleriniz olsun hep beraber 😊🙏🏼
Senmat Allah sana ve eşine bağışlamış. Sanırım şuan en önemlisi bu. Ama merak ediyorum hangi il ve hastane ? Doktorun adı ne? Aslında bu tür vakalarda doktor hatası varsa ifşa etmek lazım.
Fucshbau Senmat Lüleburgaz Balkan hastanesi Özden hanım. Lakin buranın en iyi doktoru deniyordu benim sanssizligim mi kadının inadı mi bilemiyorum...
Muhammedeymen Fucshbau tamam herkes dogal olan normal doğumu ister ama sezeryan da hak. Can kurtaran. Olmuyorsa zorlamak neden ki 🤔 Allah size bağışlasın yavrunuzu şükür ki sağ salim kucağınıza almışsınız 🤗
BezelikVeAnnesi Fucshbau Çok geçmiş olsun. Rabbim size bağışlamış bebeğinizi sağlıkla bir ömür analı babalı büyütmek nasip olsun 🤲🏻💞
Patito__ Fucshbau hastaneyi sikayet et saglik bakanligina pislikler Allahsizlar kolaya kacmak icin dogursun gitsin demisler o doktoru dava et vicdansizlar
Lilium Fucshbau ay inanmıyorum gerçekten garip hissettim. Okurken çok üzüldüm 😧 Allahtan bebeğiniz iyi şuan 🙏🏻
Gfrn Fucshbau Allah sağlıklı bir ömür nasip etsin canım gözün aydın ama ben yerimde olsam şikayet ederdim doktoruda hastaneyi de
Meltem19 Hoşgelmiş yiğit efemiz 😊😊😊cok güzel yazmıssın bende yazacagım inşallah yakın bi zamanda ☺️☺️
SeherBayraktar Fucshbau keşke şikayet etseydin. Böyle bişeyi Nasıl söyleyebilir sana !! Sen zaten bunu anlamadı için doktora gidiyosun. Ne kadar cahil kendini düşünen insanlar var. Elinden geliyorsa şikayet et Canım. Okurken ben sinir küpü oldum valla.
Fucshbau SeherBayraktar uğraşmak istemedim yoruldum çünkü kaç gün boyunca allaha havale ettim gerisini...
haticeebade Fucshbau benim yavrum ihmalmi hilemicem ama kaybettik ozden hanım yüzünden banada zorla normal normal dedi sonra sezeryana alındı 36.haftadaydık solunum sıkıntılı doğdu.....kuvezde kaldı yaşamadı😔
Patito__ Fucshbau ne diim Allahindan bulsun eger boyle hatalar yapiyorsa drluguna son verilmeli bir kisi bile olsa bu tahminle inatla is yapilmaz cok skur birsey olmamis Allah korusun neler duyuyoruz cok snirlendm ya kbakma