-_LiyuzaMomm Şehir fark etmiyor sistem aynıdır diye düşünüyorum. Medical park hastanelerinde doğum yapan varsa hastane çıkışı vs veriyorlar diyorlar ben daha sormadım ama bilgisi olan var mı ?
Siibeell -_LiyuzaMomm ben ankaradakinde dogum yaptım ama vermediler veya ben herşeyimi tam götürdügüm için vermediler bi bilgim yok belki acil dogum yapıp hazırlıksız gelenlere veriyolsrdır
Feyza-nur -_LiyuzaMomm arkadaşım izmitte yaptı 6 ay oldu ona vermediler kendi götürdüğünü giydirdiler
Ayazali -_LiyuzaMomm Antalya’da içinde böyle bilgi verilmedi bizede günümüzü aldık.herseyini ben hazır ettim..sadece lohusa şerbeti veriyoruz demislerdi
Sedakbyk -_LiyuzaMomm 3.5 sene once medicalpark goztepede dogum yaptim,hemsire hasta bakici cok cok ilgililerdi,kiyafet vermediler.sadece hasta bezi vermislerdi.
Ayazali -_LiyuzaMomm şöyle diyeyim Dr oradaydı ayrıldı geçen hafta girdim ilkkez kendi kliniğinde…doğumum Medical Park hastanesinde olacak.
Sehera1 Medikalpark hastanelerinin adı aynı olsa da statü farkı olabiliyor Florya medikalpark statü olarak Bahçelievler’den yüksek Florya’da veriyor diye biliyorum Bahçelievler de verilmiyor galiba
Banuka -_LiyuzaMomm gelinimiz doğum yaptı bi çanta içinde malzemeler vardı müslin ıslak mendil bi tane bez falan