busrAras_3625 38 haftalık gebeyim marketler eve çok uzak eşimde işden dolayı alışveriş yapamıyor bugün alışveriş yaptım yüküm baya ağırdı taşırken sağ kasığıma sancı girdi bebeğe bişe olur mu
bebisim-_00 busrAras_3625 pazar arabanız yokmu onla ciksaniz en kötü bebek arabası almissinizdir çıkarın ona koyun millet ne der diye düşünmeyin
Fatosef busrAras_3625 canım ben hep taşıyorum pazara da tek gidiyorum eşim hep işte çünkü. Şimdiye kadar sorun yaşamadım gelirken de dinlene dinlene geliyorum ama yine de dikkat etmelisin fazla ağır kaldırmak iyi değil. Biraz bekle uzanıp dinlen sancin gecmezse bi doktora görün yinede.
Dilekcnkn busrAras_3625 İnşallah birşey olmamıştır dinlenin bol bol olmazsa internet sitesinden alışveriş yapın yada pazar arabası götürün az az alın
SansliAnne busrAras_3625 Canım korkutmak için söylemiyorum ama yakın arkadaşım ağır kaldırmaktan dolayı 2 ay erken doğum yaptı.. Çok dikkat edin.
busrAras_3625 Hepinize çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için banyoya girdim dün akşam sancılarım geçti ❤️🙏
Ftma05- busrAras_3625 böyle durumlarda trendyol hızlı marketi veya getiri kullanmanızı tavsiye ederim ihmale gelecek anlık şeyler değil bebeğimz önemli
SansliAnne Deletedmom62627 öyle yani. Ağır kaldırmış ardından kasıklara sancı ve o sanciyla doğum yaptı
Deletedmom62627 SansliAnne ya bende bugün karyolayı kaldırdım 35+6 yım karnıma sabahtan beri ağrı girip çıkıyo korkuyorum 😣
SansliAnne Deletedmom62627 yaa yapmasaydın keşke dikkatli olman gerek eğer devam ediyorsa doktoruna bi haber ver