Aysegul30 Kizlar mrb 26+2 yim 2 gun önce kizim baya oynuyordu dunden beri habire sisiyorum gaz ödem vs den sanirim kimildiyo ara ara ama cok oynamiyo ben sistikce onun yeri daraliyo galiba ondan midir kontrole de var daha
aesma Aysegul30 benim 20-27 kadar az harketliydi asıl hareketlenmeye sert tekmelere 29 gibi başladı oğlum😃
Nazyun Aysegul30 Aysegul30 ay aynı ben bende 26+1 im çok hareketliydi dünden beri hareket etsin diye tatlı şeyler yiyiyorum etse bile azıcık anlaşılmıyor bile yüreğim agzımda 😞
Aysegul30 Busear ne bilim canim insan en ufak biseyde korkuyo oynuyo ama önce Ki gune gore ama Benim habire karnim sisiyo el Ayakta sorun yok cok sukur de cokta yemiyorum 😔
Busucan Aysegul30 Ah ah bilmem mi canım benim 😊 kaç kere ağladığımı bilirim. Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼 Doğduktan sonra da nefes dinleme seansları başlıyo 😂
Elcnerdgn Gende 27haftalığım aynı sıkıntılar bende de var 2-3gün önce öyle bir hareketliydi ki neredeyse yerinde durmuyordu şimdi bakıyorum bi durgunluk çöktü hareket etmiyor Etsede net anlaşılmıyor ve bende sen gibi tedirgin olmuştum hala daha da tedirginim
Aysegul30 Busucan aminnn canım hepimizin bebişlerini inşallah benim ikinci ama insan yinede tedırgın oluyo☺️
Busucan Aysegul30 Sanırım 5.de olsa bende aynı durumda olurum 😂 Ama bu haftalarda benimde öyle olmuştu
Aysegul30 Nazyun cikolata yedigim de cok oynuyo simdi yedigimde de fazla degil di demin biraz daha fazla oynuyo gibi☺️
Edaaaaa Aysegul30 bgun bnde ayni konuyu actm ayni hftadayz 26+2 we bnmkide bgun oyle kpirdamyr pek hreket ediyo mu smdi nsil
Aysegul30 Edaaaaa hareketi hic yok degil var ama 2 gun once yerinde durmuyordu dunden beri az demin biraz daha hareketlendi bakalim☺️