Aylinbarlass merhaba güzel anneler ben 19 haftalık hamileyim ve etrafimdaki herkesin sordugu tek soru bebegin hareketi hissediyormusn ama bn hissetmiyorm artık bıktım ve üzülüyorum acaba ne zaman hissetmeye baslarim 😢 ilk gebeligim
Durunas Aylinbarlass Bu haftalarda hissedersin canım16 hafta en erken en geç24 biz 16 mızda hissetmistik 2. ogluma hamileyim berkide kımıldıyo farketmiyosun böyle hıçkırık gibi minik minik vurur bizde ßuan 19.3 teyiz yani baya hareketli maşallah kendini gözlemle bence uzanıp sürekli
Gndaylin Aylinbarlass bende hissetmiyorum ablalarım hep soruyor hiç hissetmiyprum benimde ilk hamileliğim bu sabah kalktım sanki gaz gibi bişey oldu bebeğin olduğu yerde acaba bu hareketmi dedim sonra artık hissetmedim
Aylinbarlass Deniz59 teyzemin kizi bn 3 aylıkken hissettim diyo ister istemez korkuyorm neden hissetmiyorm diye
Aylinbarlass Durunas surekli sirt üstü yatip dinliyorum ama tik yok insallah artik hissetmeye baslarim
Sznmr Aylinbarlass hiiç üzülme kardeşim ben 19+ 6 oldum hala tık yok 🤣 bişiler hissediyodum geçenlerde bebek hareket ediyo diyodum 4-5 gündür dikkat ediyorum gaz dolaşıyor gibi bebek değil muhtemelen🤔 herkesin farklı oluyormuş daha minicik o içerde hissetmemen çok normal hele ilk gebelikte 🙈 rahat ol hiç takma kafana 😻
Aylinbarlass Sznmr cok teşekkür ederim insallahh biran önce ikimizde hissederiz böyle cok ikilemde kalip korkuyorum ama sagolun sayenizde icim rahatladi biraz 😍