KZeynepk Kızlar 31+5 haftalığım çok sıcak evde istediğim gibi giyiniyorum camlar full açık karnımda sancı ağrı oluyor camları kapatsam ter basıyor bu hamilelik cok değişik bi durummuş yaa😂
bngs_irem KZeynepk 31+2 yine bende aynı durum ömrümde böyle terlemedim hiç birşy yapamıyorum yarı baygın yatıyorum o koltuktan o koltuğa ne olacak sonumuz bilmem 😬
Lulemom Haftamız aynı. Ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum ne yapacağımı şaşırdım 🤣 bi yandan da sıcak. Terasta oturuyorum esiyo diye. İçeri giremiyorum sıcaktan.
Deletedmom_5 Haftadayım böyle bi sıcaklama terleme ömrü hayatımda yaşamadım yaz hamileliği çok zormuş sağlıkla gelsinlerde bunlarda unutulur 🙂😍
KZeynepk Deletedmom_5 amin inşallah sağlıklı gelsin bebişlerimiz ama yazında hamilelik çekilmez diyolardi haklılarmış😁
VeraVrea Gündüz ayrı gece ayrı dert oldu. Kaç gecdir uyuyamıyorum sağa sola dönmekten bebek de allak bullak olmuştur. dün gece 4 e kadar süründüm resmen uykuya dalmısm bi ara… napıcaz bilmiyorum daha elli gün var 🤦🏻♀️
VeraVrea KZeynepk uyuyup uyansam keske ben dalamıyorum uykuya. En kötüsğ bebek rahatsız oluyodur o kadar sağa sola dönüyrum ki üç dört dk dayanamıyorum tke tarafa yatmaya. Boynum sırtım her yerim ayrı rahatsızmıs gibi geliyor oysa sıcaktan