Twolittlebabies Harika Hn riskli gebeliklerde çok ünlü (tatsız bir hamilelik süreci olan arkadasım sayesinde tanımıstım zaten), hastanede hemsire tanıdığımız var o da harika hn da doğum yaptı, farklı bir riskli gebelik problemi olan arkadasım harika hn a gitti etrafımda cok fazla olumlu yorum duydum. Habibe hn ve harika hn anadolu yakası acıbadem doktorlarında cok öneriliyor. Habibe hn aşırı yoğun olduğu için hasta bilgilerini unutuyormus ve randevu cok zor alınıyormus. Cok sükür sağlıklı basladım sürece, sonuclarım cıkınca attım Harika Hn a biraz geç döndü ondan huylandım. Birine hepten 1bucuk gün sonra döndü. Eşim abartıyosun tehlikeli bi sey olsa zaten beklemez dedi ben de abarttığıma karar verdim. Bir de Harika hn biraz aksi olabiliyormus (bunu tüm hastaları söylüyor :)) ama bilgisi ve eğitimi cok güzel gerçekten ve ben 2 muayeneye gittim ikisinde de cok tatlıydı bana karsı. Biz hamile olunca yalnızca bizim basımıza gelmis özel bir durum gibi algılıyoruz fakar risk olmayınca sanırım cogu doktor özel bir ilgi göstermiyor cunku zaten ne desin :) öyle işte 🙈