Melekss44 Kızlar devlet hastanesi normalde son dakikaya kadar sezeryan yapmıyormuş galiba. Tüp bebek de sezeryan tercih edebilme hakkı varmış bu doğru mu bilgisi olan var mı?
Huzurmelegim_28 Melekss44 benimde tüp bebek devlette kontrole gidiyorum 39.haftada alırız sezeryanla dedi bi şart bi koşul sunmadı 2 temmuzda kontrolüm ozman net birşey der 2 yengem tüp bebekle hamile kaldı devlette doğum yaptılar sezeryanla
Huzurmelegim_28 Melekss44 tüp bebek olduğu için daha bi özel bebbek diye görüyorlarr benim 33+1 39.haftayı beklemeyebilir bile bebeğin durumuna göre
Melekss44 Huzurmelegim_28 valla işte benimde tüp bebek daha çok küçüğüz ama Allah o günleri sağlıkla getirsin de bende bebeğim riske girmemesi açısından sezeryan istiyorum yaşadığım yere de yeni kadın doğum hastanesi yapıldı ve çoğu özel hastaneden daha iyi fırsatı kaçırmamak istiyorum lakin doktorla görüşmedim aklıma takıldı
Huzurmelegim_28 Melekss44 ileryeyen zamanda karar verir yeni hastane daha iyii hem hayırlısıyla gelsinn inşallah