Zeynebakman Merhaba güzel anneler. İki gün önce nstye girdiğimde sancım 40a kadar çıkmıştı. Yüksek bir sancı mı bu? Ben hiç hissetmedim oysaki
MerveKaya38 Zeynebakman 50 60 üstü sıkıntı diye biliyorum canım bende 37 haftalıgim 30 kadar çıkıyor sonra düşüyor.
Zeynebakman MerveKaya38 Bende 36 haftalığım canım. Benimki en yüksek 40a çıktı. Doğum sancısı kaç şiddetinde oluyor ki acaba biliyor musun
MerveKaya38 Zeynebakman 50 60 üstü olursa sancı kasilma anlamina geliyor demişti doktorum.benimde 30 larda cikiyordu adalat hap verdi sabh akşam iciyorum sana hangi ilaclar verdiler canım
birprensesvebirprensannesi Zeynebakman 70 80 90 100 doğum sancısı 😂 40 normal canım 60 dan sonrası sıkıntılı canım
Zeynebakman mlkkk 40daki sancıyı hissetmiyordum. Acaba 70-80 nasıl bir sancı hissedecek miyim bakalım.🤭
mlkkk Zeynebakman ben geçen hafta 36da girdim canım 80lerde çıktı ama bebek o an çok hareketlenmiş acı filan hissetmedim bebeğin hareketlenmesine bağlı kasılma olmuş olabilir dedi doktorum
MerveKaya38 Zeynebakman nasil yani 40 çıkıyor ilaç vermiyor peki karnin sertleşiyor mu taş gibi oluyor mu cocuk toplaniyor mu .
Zeynebakman MerveKaya38 Evet canım hiçbir ilaç vermedi. Yok toplanmıyor hiç sertleşmiyor da. Anlamadım bende.🤷
ahben Bende 32+5 teyim karnım sertleşiyor ara ara. nstye girdim 80 civarı falan çıktı 15 dklık nst de ama doktorum herhangi bir şey önermedi bana. Düzensiz olduğu için mi acaba