damlali Bebeğim 34+6da dogdu kuyruk sokumundaki sakral gamze varmış doktora zararsız ama yinede ultrason bakalım dedi birçok insan insan da varmış ama ben ilk defa duydum yinede interneti okuyunca korktum
uraluygar damlali benim esim 29 yasinda onda da var sakral , arkadasim var onda da var hic bir problem yasamamislar yani simdiye kadar
Yaprakdokumusever damlali Eşimde de var çocuğumda da varmış dün fark ettim. Eşimde bi sorun yok o yüzden endişelenmedim.
Mumyy damlali oğlumda da var Dr baktı ve kapalı olduğu için zararsız olduğunu söyledi herhangi bir sorun yaşamadık kendisi şu an 2.5 yaşında
DefneRana damlali akıntı tüylenme delik vs yoksa bişey olmaz inşallah bendede var annemdede var kızımdada var çok şükür sıkıntı yok
Gulsen1909 damlali merhaba benim kızımda o bölge de kıllar var bugün de gamze gördü doktor korkmalı mıyım
Feyza11 damlali benim oğlum da davar doktora sordum sıkıntı olmadığını söyledi bende de varmış baktım
Booksandcats Gulsen1909 benim oğlumda da 5. Gün kontrolünde vardı biz de çok telaşlandık 1. Ayında ultrasonla bakıldı arkası kapalı risksiz dedi şu an 2 aylık gamze tamamen kapanmış durumda yeri bile belli değil
ftmkucuk Booksandcats merhabalar, sakral gamzesi kapanıyor mu? 1 haftalık kızımda da var . Kapanmış yorumunuz mutlu etti beni insallah bizimkide kapanır
Booksandcats Gulsen1909 1. Ay kontrolünde baktırmıştık biz telaşlanmayın inşallah sizin bebişinkinin de arkası kapalıdır